Referencer

Odense Renovation “Vi har ved flere lejligheder haft glæde af Rikke Svansøs kreative evner, når det gælder om at finde på nyt merchandise inden for vores område. Det kreative sammenlagt med lysten til at hjælpe hurtigt og effektivt, gør at vi har en stor tiltro til at der findes gode løsninger, når vi henvender os til Rikke Svansø.”

Autohuset Vestergaard A/S ”Vi har siden 2011 været fast kunde hos Rikke Svansø. Som kunde er det vigtigt at vide, at intet er overladt til tilfældighederne. Alle opgaver store som små bliver fulgt helt til dørs fra bestilling til levering. Vi giver firmaet Rikke Svansø vores bedste anbefalinger.”

DOT A/S ”Rikke Svansøs engagerede og kreative tilgang til de stillede opgaver har betydet, at vi nu gennem flere år har benyttet os af firmaets kompetencer i forbindelse med indkøb af både promotionsartikler og personalegaver.”

Løsningerne bliver omhyggeligt tilpasset vores ønsker gennem en god og konstruktiv dialog lige fra idé til ordre. Rikke Svansø sikrer sig altid, at indgåede aftaler overholdes ved at følge de enkelte ordrer, til de er leveret hos os.

Energi Fyn “Som kunde hos Rikke Svansø oplever vi gode og kreative ideer, som passer til vores virksomhed. Kvaliteten er altid i top, og alle opgaver bliver fulgt til dørs inden for den aftalte leveringstid.”